Όλες μας έχουμε «Issues», σε αυτό το online magazine όμως, πιστεύουμε απλά ότι όλα τα προβλήματα βρίσκουν λύση αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη παρέα!

Όπου Issue, βάλε τα ψυχολογικά μας θέματα, τα σχεσικά μας προβλήματα, τις καθημερινές μας απορίες, το lifestyle και το wellbeing αλλά το και το “Issue” στην πιο… γυναικεία του εκδοχή.

Ξεφυλλίζουμε μαζί το Issue του αγαπημένου μας περιοδικού, μαθαίνουμε τις νέες τάσεις αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει να δούμε πώς θα τις υιοθετήσουμε εμείς και όχι πως θα το έκανε μια super fashionista στους δρόμους του Λονδίνου.

ΞΣτο Issue Magazine, λατρεύουμε την ομορφιά. Εκείνη που πηγάζει από μέσα μας αλλά και την εξωτερική, που μπορούμε να εξελίξουμε μαθαίνοντας νέα προϊόντα, νέες τεχνικές, μυστικά μακιγιάζ και τα πιο ψαγμένα beauty secrets.

Εδώ θα βρεις απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα. Ό,τι θα ρώταγες την κολλητή σου, το έχουμε ήδη απαντήσει. Πριν την πάρεις να την ρωτήσεις λοιπόν αν πρέπει να βάλεις κόκκινο κραγιόν ή να χωρίσεις με τον …. (feel the gap), το Issue σου έχει ήδη συζητηθεί.

Εσύ βάζεις τον καφέ (ή το κρασί) , εμείς την παρέα και ξεφυλλίζουμε μαζί το ολοκαίνουργιο Issue Magazine…

Kαλωσήρθες στην παρέα μας!

i(Sue)

Σουζάνα Κεγγίτση
Founder-Editor in Chief

Σουζανα κεγγίτση

Ειδήσεις και άρθρα για μόδα, ομορφιά, ανθρώπινες σχέσεις γευστικές απολαύσεις, βιβλία, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, σχόλια παρατηρήσεις και συμβουλές.

newsletter